een stap verder

Nieuw trainingsprogramma!

Op deze pagina leg ik je uit over het nieuwste aanbod van Brein inzicht: Een 4-delige training in communicatie, gespreksvoering en wandelen nemt mensen met dementie. Deze training is nog in ontwikkeling, en wordt echt fantastisch!

Training “Een stap verder”

In dit trainingsprogramma gaan we zorgverleners klaarstomen tot goede gespreksbegeleiders. Centraal staat in deze training om niet de ziekte, maar de persoon te zien. Luister en praat samen, en laat iemand met dementie zich waardevol voelen. Ontdek samen de kracht van wandelend in gesprek gaan met mensen met elkaar en met mensen met dementie.

 

Verdieping.

In vier dagdelen maken we een flinke verdieping in mensen met dementie, communicatietechnieken en gesprekstechnieken. Daarnaast leer je ook wat de kracht van de natuur en wandelen is. Een perfecte combinatie!

 

De inhoud van de training:

 • Dagdeel 1: Dementie in een notendop
 • Dagdeel 2: Dementie, en dan?
 • Dagdeel 3: Krachtig communiceren
 • Dagdeel 4: Wandelgesprekken

Meer informatie over deze training: Een stap verder

  Gesprekskaartjes van Brein inzicht

  De thema’s van de kaartjes zijn gericht op zingeving en welzijn, waarin de mens met dementie centraal staat. Hoe staat hij/zij in het leven? Wat vindt hij/zij prettig? Oog voor de mens met dementie, daar gaat het om. Dankzij deze kaartjes wordt de mens met dementie gezien en begrepen. De kaartjes zijn van handig formaat om ze in je jaszak, broekzak of een tasje mee te nemen.

  Weer van waarde zijn dank zij dit programma

  Mensen met dementie doen er toe. Til jouw zorgverleners naar een hoger plan en geef elkaar de kracht van wandelcoaching en gespreksvoering door. Zo krijgen mensen met dementie wat zij verdienen!

  Meer weten over andere wandelcoaching met brein inzicht?

  Kijk dan op de pagina Dit loopt lekker   voor informatie over de programma’s:

  • op verkenning
  • wandelpauze

  Brein inzicht werkt samen met onder andere: