Verzend- en leveringsbeleid Brein inzicht

Opgemaakt op 1 november 2021 te Hummelo.

 

Dit verzend- en leveringsbeleid is van toepassing op producten die gekocht worden in de webshop van Brein inzicht (https://www.breininzicht.com/webshop/).

 

Levertijden

Brein inzicht verstuurt de gekochte producten zo snel mogelijk. In de meeste gevallen lukt dit binnen 3 werkdagen. Bij fysieke producten is de uiteindelijke levering afhankelijk van de snelheid van de vervoerder. Bij virtuele producten zijn wij afhankelijk van de internetverbinding.

Op de productenpagina wordt een indicatie van de levertijd gegeven. Mocht de levering langer gaan duren, wordt u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.

 

Verzendmethoden

Levering van fysieke producten geschiedt via PostNL. In de meeste gevallen worden de bestellingen als brievenbuspakket verzonden (tot max. 2 kg). De verzendkosten worden in rekening gebracht en zijn direct zichtbaar in het bestelproces.

Virtuele producten worden in een PDF-bestand als bijlage via e-mail verzonden naar het opgegeven adres.

 

Bestelgegevens

U bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste persoonsgegevens. Het bestelproces in de webshop is volledig geautomatiseerd. De factuur/pakbon wordt gegenereerd met de door u ingevulde gegevens. De bevestiging en factuur worden gestuurd naar het door u ingevulde e-mailadres. De producten worden gestuurd naar het door u ingevulde factuur-/afleveradres. Voor eventuele fouten en gevolgen hierbij kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

Merkt uzelf op dat u per ongeluk iets verkeerds doorgegeven hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

 

Klachtenregeling

Mocht u ontevreden zijn over een product, dan vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen. Samen kijken we naar een oplossing.

 

Onvoltooid bestelproces

Uw order is pas definitief als het bestelproces in de webshop compleet is afgerond, inclusief betaling met iDeal. Indien het proces voortijdig is afgebroken of de betaling niet binnen is, zullen wij proberen contact met u op te nemen om de reden/oorzaak te bespreken.

 

Annulering

Mocht u direct naar het plaatsen van een order toch hiervan willen afzien, wordt u dringend verzocht om ons dit zo snel mogelijk te laten weten. Fysieke producten zijn mogelijk nog niet bij de pakketdienst en hoeven zo niet verstuurd en retour gestuurd te worden.

Bij virtuele producten geldt dat annuleren alleen mogelijk is zolang deze nog niet door ons via e-mail verzonden zijn. Eenmaal verstuurd is het niet meer mogelijk om te annuleren of te retourneren.

 

Retour policy

U heeft het recht om fysieke producten binnen 7 dagen na ontvangst te retourneren zonder opgave van reden. Na retourontvangst zal het volledige aankoopbedrag incl. verzendkosten worden teruggestort. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Het product dient met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen veertien dagen terugstorten, mits het product in goede staat retour ontvangen is. Eventuele waardevermindering van het product (incl. verpakking) ontstaan door beschadiging kunnen we aan u doorberekenen.

Bij virtuele producten is retour sturen niet mogelijk. Dit pakket heeft u per e-mail ontvangen en bent u daarmee onmiddellijk eigenaar van dit pakket.

 

Contact

Voor al uw vragen en opmerkingen over verzending, levering, annulering, klachten etc. kunt u contact met ons opnemen.

Brein inzicht
Heidi Nusselder
De Zuylenkamp 18
6999 CC Hummelo

06-10665701
heidi@breininzicht.com