Is het dementie?

Leven met dementie is ingrijpend.
Voor de persoon met dementie en die van de naastbetrokkenen. Maar wanneer spreek je nu over dementie of over vergeetachtigheid? “Iedereen vergeet toch weleens iets?” In deze workshop gaan we dementie begrijpelijk maken. De deelnemers worden actief betrokken. Met een frisse kijk en begrijpelijke theorie. Veelzijdig en verrassend. Gewoon samen aan de slag, met oog voor de medemens.

  • Tijdstip: Dinsdag 9 april, van 14.15 uur tot 16.30 uur
  • Donderdag 25 april,  van 18.45 uur tot 21.00 uur.
  • Locatie: FF naar Steef, Dorpsstraat 1 te Hummelo.
  • De kosten bedragen 12,50 per persoon (incl. koffie of thee).

U kunt u aanmelden bij  Heidi Nusselder; tel. 06-10665701 of e-mail: heidi@breininzicht.com

Alle belangstellenden zijn welkom. Tot ziens in het mooie groene Hummelo!

open inschrijving Hummelo
Workshop dementie Hummelo

10 en 24 oktober verdiepingscursus over de ziekte dementie gehad. Het was een avond vol interactie waarin wij als deelnemers mochten meedenken en meedoen. Bijzonder om met mede cursisten ervaringen te delen. Het was een heldere presentatie en een zinvolle cursus. Boek (van VIT hulp bij Mantelzorg )gekregen over de dag door met dementie,het boek zorgt dat je het gedrag van iemand met de ziekte dementie beter gaat begrijpen. Het boek is begrijpelijk en leest makkelijk weg. Heidi Bedankt.

Loes Lucassen

Heidi heeft binnen Riwis zorg en welzijn een basis training over de werking van het brein verzorgd. Met aansprekende voorbeelden heeft ze inzicht gegeven in de werking van ons brein en wat het betekend als het brein niet meer werkt. Nadien met elkaar casuïstiek besproken. Veel geleerd en nieuwe inzichten opgedaan hoe we beter om kunnen gaan met mensen met de ziekte dementie. Dank hiervoor!

 

Esther van der Linde

Wie zijn onze klanten?