Op deze pagina kun je jouw recensie achterlaten. Wat zijn jouw ervaringen met Brein inzicht? 
Wil je met anderen delen hoe je mijn werkzaamheden hebt ervaren? Heel graag! Klik dan op deze link: Contact / recensie
Hartelijk dank!
Heidi Nusselder, Brein inzicht

Anja schreef op  1 december 2019: Afgelopen vrijdag hebben we een scholing van Heidi gevolgd. “Teamwork en dementie” was een fijne training. Veel ruimte om ervaringen te delen, goede sfeer en vooral een mooie en duidelijke presentatie. Een leuke aanvulling waren ook de opdrachten. Knap in elkaar gezet!

Anja

Jan Willem schreef op  5 september 2019: Heidi heeft ons op woensdag 4 september in een interactieve sessie meegenomen in de wereld van het brein van een persoon met dementie. Het was voor een ieder erg herkenbaar, en zeer leerzaam. Dank Heidi!

Jan Willem

Jolanda schreef op 29 augustus 2019: Wat een soepele en prettige kennis making afgelopen woensdagavond! Magnifique! Het was een nog mooiere workshop dan ik had verwacht; Leuke en goede sfeer, enthousiaste mensen en een vriendelijke gastvrouw!

Jolanda

Luciënne schreef op 29 augustus 2019: Gisteren deelgenomen aan de workshop “mantelzorg en dementie”, Zo goed om ( als medewerker in de zorg) eens in de huid van de mantelzorger te kruipen, en te horen en ervaren hoe het leven verandert als je te maken hebt met een vader/moeder of partner met dementie. Dank Heidi het was een fijne en zinvolle avond!

Luciënne Wentink

Jannet te West schreef op 9 juli 2019: Even geleden alweer maar nog steeds meenemend wat ik heb opgestoken in de workshop “Is het dementie?” Het zat goed in elkaar, erg afwisselend, interactief, verrassend en boeiend. Meerwaarde vond ik dat het een gemengde groep was van vrijwilligers, mantelzorgers, professionals, partners etc. Warm aanbevolen!

Jannet te West

Els Jansen schreef op mei 13, 2019 om 10:36 am: Alweer ruim een maand geleden een heel interessante workshop “is het dementie?”gevolgd bij Heidi. Die ons deelnemers liet ervaren hoe verwarrend het in de geest van iemand met dementie is, heel verrassend en leerzaam! Heel interactief werd het onderwerp “is het dementie?” aangepakt, erg interessant en genoeg ruimte om samen met andere mantelzorgers en professionals ervaringen uit te wisselen. Eigenlijk had ik zoveel eerder moeten weten of het dementie is, wat je kunt doen en waar je terecht kan. Dank je wel Heidi en tot op de volgende workshop!

Els Jansen

Merel Bakhuizen schreef op mei 12, 2019 om 3:29 pm: Twee weken terug de interessante workshop ‘Is het dementie?’ gevolgd in Hummelo. Op een boeiende manier neemt Heidi je mee in de wereld van dementie. Door haar manier van spreken en de opzet van de workshop brengt ze dit toch relatief zware onderwerp op luchtige en laagdrempelige manier over en creëert ze een informele sfeer waarin iedereen de kans krijgt zijn eigen ervaringen te delen. Ik vond het een grote meerwaarde dat er zowel mantelzorgers (en andere mensen die in hun privé omgeving met de doelgroep te maken hebben) als professionals in het publiek zaten. Ondanks dat ik als ergotherapeut al aardig wat van het onderwerp af wist, heb ik door dit gevarieerde publiek nieuwe inzichten opgedaan en was het een geslaagde avond vol interactie. Dankjewel Heidi!

Merel Bakhuizen

Loes Lucassen schreef op november 17, 2018 om 7:04 pm:
10 en 24 oktober verdiepingscursus over de ziekte dementie gehad. Het was een avond vol interactie waarin wij als deelnemers mochten meedenken en meedoen. Bijzonder om met mede cursisten ervaringen te delen. Het was een heldere presentatie en een zinvolle cursus. Boek (van VIT hulp bij Mantelzorg )gekregen over de dag door met dementie,het boek zorgt dat je het gedrag van iemand met de ziekte dementie beter gaat begrijpen. Het boek is begrijpelijk en leest makkelijk weg. Heidi Bedankt.

Loes Lucassen

Wilma Woker schreef op juli 20, 2018 om 10:30 am:
Afgelopen week mochten we op locatie de Beekwal in Eerbeek genieten van een prachtige presentatie van Brein inzicht. We hebben mantelzorgers en vrijwilligers uitgenodigd om samen in gesprek te gaan hoe wij nog beter om kunnen gaan met mensen met dementie. Heidi heeft op een eenvoudige wijze weergegeven wat dementie eigenlijk is, wat belangrijk is voor mensen met dementie en hoe wij het best met hen om kunnen gaan. Het was een zeer waardevolle avond waarbij iedere aanwezige open en eerlijk heeft gesproken en mooie handvatten heeft gekregen voor het vaak onbegrepen gedrag. Heidi bedankt voor deze fijne avond!

Wilma Woker

Esther van der Linde schreef op juni 25, 2018 om 12:00 pm:
Heidi heeft binnen Riwis zorg en welzijn een basis training over de werking van het brein verzorgd. Met aansprekende voorbeelden heeft ze inzicht gegeven in de werking van ons brein en wat het betekend als het brein niet meer werkt. Nadien met elkaar casuïstiek besproken. Veel geleerd en nieuwe inzichten opgedaan hoe we beter om kunnen gaan met mensen met de ziekte dementie. Dank hiervoor!

Esther van der Linde

Brenda van der Vaart schreef op juni 23, 2018 om 11:24 am:
Wat een eyeopener, omgaan met dementie! En wat deed je het leuk Heidi! Via VIT-hulp een 2 daagse training gevolgd (helaas kon ik er bij 1 aanwezig zijn). Bijzonder om met medecursusisten ervaringen te delen en door de heldere presentatie van jou Heidi, handvatten aangereikt te krijgen. Met recht een zeer zinvolle cursus! Dank je wel.

Brenda van der Vaart